Recensies

Re:Teddy

Agnes 26-09-2017
Ik ben blij dat Teddy dankzij de bemiddeling van Petra zo’n geweldig baasje heeft gevonden. Hopelijk gaat het goed met jullie samen.

Benzi

Cherida 13-05-2017
Wij hebben benzi in februari opgehaald. Wij waren gelijk verliefd op hem. Toen wij kennis kwamen maken stond ik versteld van de manier waarop de honden op de eerste plaats kwamen. Benzi was nog een beetje terughoudend,maar ik zag gelijk dat wij bij elkaar hoorden. Nu drie maanden verder past hij helemaal in ons gezin. Echt een toppertje!!!! Bedankt voor jullie goede werk/inzet. Wij hadden ons geen betere,liever en dankbare hond kunnen wensen. Vr grt Cherida Huizing

Geweldig werk

Marijke 07-05-2017
Een jaar geleden bij Wendy onze 4 maanden oude pup Buddy opgehaald. Wat een geweldig lief en dankbaar hondje. Ik had me eigenlijk opgegeven als gastgezin maar voordat hij in Nederland kwam hadden we hem al geadopteerd, en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Wij hebben ook een hondje op afstand geadopteerd en storten daarvoor maandelijks een bijdragen voor o a voedsel naar Laura. Wat een goed werk wordt er verricht door al de vrijwilligers die zich inzetten voor deze kansarme honden en katten. Het ontroerd me steeds weer als ik foto's zie van hondjes die hun gouden mandje krijgen. Wat een mooi en dankbaar werk doen al deze geweldige mensen. Heel graag zou ik ook wat willen betekenen en mijn hulp aanbieden als ik weer helemaal hersteld ben. Chapeau voor Stichting Hulp doet Leven.

Loulou/Durak

Marianne Hovens 02-05-2017
Op 28 april hebben wij onze Durak opgehaald bij Robin, een leuke pup van 6 maanden. In een paar dagen tijd heeft Robin haar de eerste beginselen bijgebracht zodat ze al een klein beetje wist hoe haar leven hier in Nederland eruit zou gaan zien. Dat heeft zeker geholpen om haar vrij snel aan ons leventje hier te laten wennen. Ze doet het erg goed, leert erg snel nieuwe dingen bij, kan ontzettend ondeugend zijn, maar ligt ook heerlijk 's avonds bij je op de bank te slapen. Kortom een superleuke hond, die haar naam eer aandoet en waar we heel erg blij mee zijn.

Opvang van de hondjes

Lia 01-05-2017
Ik zie bijna dagelijks de honden die bij mij dochter Robin in de opvang zitten. Sommige komen binnen als bange hondjes, niets gewend, alles is eng en vreemd en dan natuurlijk "mensen" zijn eng. Logisch, je weet niet wat ze hebben meegemaakt voordat ze in de private shelter komen van diegene die deze lieverds van de straat en zelfs de dood hebben gered. Ze weten dan dat ze in ieder geval gered zijn. Dan komen ze aan in Nederland na een lange reis en dan worden ze liefdevol opgevangen door de vrijwilligers die als gastgezin deze schatten opvangen. En als ik dan zie hoe bange angstige hondjes binnen no time transformeren tot zelfverzekerde honden, dan weet ik dat er goed werk verricht wordt, met veel, heel veel liefde en geduld. En niet iedere hond wint gelijk het vertrouwen in je, en dat is logisch. Mensen kunnen "enge" wezens zijn in de ogen van de hond en vooral uit de omstandigheden waaruit ze gered zijn. Vaak mishandeld of op straat gezet in de sneeuw met je pups van een aantal weken oud. Maar met liefde en geduld krijg je er enorm veel liefde voor terug en zijn deze hondjes je zo enorm dankbaar. Dat wil ik even zeggen als "oma" van de pleeghondjes van mijn dochter. En als ik dan weet dat ze iedere keer weer een traantje weg moet pinken dat ze afscheid moet nemen van een pleeghond die weer een mooi en warm mandje krijgt bij iemand, daar smelt je hart van.

Fantastische stichting!

Kelly van der Schild 01-05-2017
Wij hebben Lola geadopteerd via Hulp doet Leven. Lola was een heel angstig hondje toen ze in NL aankwam maar dankzij de goede en liefdevolle opvang van het gastgezin hebben wij een totaal ander hondje geadopteerd. Wij vinden het fantastisch wat Hulp doet Leven doet voor deze hondjes en zijn super blij dat wij Lola nu in ons gezin mogen hebben, we zouden haar nu al niet meer kunnen missen!
Onderdelen 61 - 66 van 66
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Nieuw bericht