Recensies

Loulou/Durak

Marianne Hovens 02-05-2017
Op 28 april hebben wij onze Durak opgehaald bij Robin, een leuke pup van 6 maanden. In een paar dagen tijd heeft Robin haar de eerste beginselen bijgebracht zodat ze al een klein beetje wist hoe haar leven hier in Nederland eruit zou gaan zien. Dat heeft zeker geholpen om haar vrij snel aan ons leventje hier te laten wennen. Ze doet het erg goed, leert erg snel nieuwe dingen bij, kan ontzettend ondeugend zijn, maar ligt ook heerlijk 's avonds bij je op de bank te slapen. Kortom een superleuke hond, die haar naam eer aandoet en waar we heel erg blij mee zijn.

Opvang van de hondjes

Lia 01-05-2017
Ik zie bijna dagelijks de honden die bij mij dochter Robin in de opvang zitten. Sommige komen binnen als bange hondjes, niets gewend, alles is eng en vreemd en dan natuurlijk "mensen" zijn eng. Logisch, je weet niet wat ze hebben meegemaakt voordat ze in de private shelter komen van diegene die deze lieverds van de straat en zelfs de dood hebben gered. Ze weten dan dat ze in ieder geval gered zijn. Dan komen ze aan in Nederland na een lange reis en dan worden ze liefdevol opgevangen door de vrijwilligers die als gastgezin deze schatten opvangen. En als ik dan zie hoe bange angstige hondjes binnen no time transformeren tot zelfverzekerde honden, dan weet ik dat er goed werk verricht wordt, met veel, heel veel liefde en geduld. En niet iedere hond wint gelijk het vertrouwen in je, en dat is logisch. Mensen kunnen "enge" wezens zijn in de ogen van de hond en vooral uit de omstandigheden waaruit ze gered zijn. Vaak mishandeld of op straat gezet in de sneeuw met je pups van een aantal weken oud. Maar met liefde en geduld krijg je er enorm veel liefde voor terug en zijn deze hondjes je zo enorm dankbaar. Dat wil ik even zeggen als "oma" van de pleeghondjes van mijn dochter. En als ik dan weet dat ze iedere keer weer een traantje weg moet pinken dat ze afscheid moet nemen van een pleeghond die weer een mooi en warm mandje krijgt bij iemand, daar smelt je hart van.

Fantastische stichting!

Kelly van der Schild 01-05-2017
Wij hebben Lola geadopteerd via Hulp doet Leven. Lola was een heel angstig hondje toen ze in NL aankwam maar dankzij de goede en liefdevolle opvang van het gastgezin hebben wij een totaal ander hondje geadopteerd. Wij vinden het fantastisch wat Hulp doet Leven doet voor deze hondjes en zijn super blij dat wij Lola nu in ons gezin mogen hebben, we zouden haar nu al niet meer kunnen missen!
Onderdelen 61 - 63 van 63
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Nieuw bericht