Recensies

Bunny nu Duske

Ko en Diny Hendriks 11-03-2018
Wij zijn Wendy van Hulp doet Leven ontzettend dankbaar dat Duske in ons leven gekomen is. En ook Nance die dit Roemeense hondje heeft opgevangen. Met beiden hadden wij een heel goed contact. Als je hulp of advies nodig hebt kun je nog steeds bij hun terecht. Heel bijzonder. Wij hebben Duske 7 juli 2017 opgehaald en opgenomen in ons huisje met nog 3 andere honden en 2 katten. Het klikte gelijk. Zijn grote liefde is de Duitse Herder bij ons. Tuurlijk was er ook sprake van Diarree bij Duske maar dat was met een paar dagen verholpen. We hebben er een vreselijke knuffelhondje bij. Want knuffelen kan die. De dierenarts vroeg ons waar het hondje vandaan kwam en wij kregen niks anders dan positieve dingen te horen. Alles was in orde qua papieren en inentingen en zij zei dat wij terecht waren gekomen bij een organisatie die alleen maar gericht was op het redden van die hondjes in Roemenie en geen geldelijk gewin. Ik draag Hulp doet Leven een warm hart toe. Het is een geweldige organisatie met het hart voor de dieren op de juiste plek.

Pico is blij!

Bert 11-03-2018
Meerdere honden zijn bij ons via SOS plaatsingen, de dierenbescherming en ook via hulporganisaties uit het buitenland geplaatst. En nog steeds. Deze keer kwam Pico ons huis opvrolijken. Eerst moest hij zelf wat worden opgevrolijkt, maar dat ging redelijk snel.
Wij zijn blij met Pico en met het werk dat Hulp Doet Leven allemaal doet. Als je zoveel goeds voor de dieren doet, dan moet je wel een goed mens zijn! Dank je wel Wendy en al je vrijwilligers!
Wij zijn blij en Pico is blij!

Hulpdoetleven

Cynthia ploegman 11-03-2018
Hulpdoetleven doet altijd goed hun best en vele hondjes heben dankzij hun een super huisje gekregen ook kwa begeleiding sipper ga zo Door

Re:Hulpdoetleven

Cynthia ploegmanm 11-03-2018
Sipper moet super zijn

Buddy

Marloes 11-03-2018
Dankzij hulp van deze organisatie onze lieve knuffelende puppy Buddy afgelopen december opgehaald. Helaas had Buddy de eerste paar dagen last van diarree. Al snel had ik contact met Wendy hierover en kregen wij uitgebreid advies van haar. Buddy is ons eerste hond en wij waren hier nog wat onzeker over. Wij zijn door alle medewerkers goed 'op weg' geholpen en zijn absoluut vol lof over deze geweldige organisatie.

Super tevreden

Margreet 11-03-2018
Hoi lieve mensen en vooral Wendy, veel respect voor jullie werk en liefde voor de dieren. We hebben een heerlijke hond op ons pad gekregen en Wendy heeft onze match goed ingeschat. Natuurlijk gaat niks vlekkeloos maar deze stichting verdient positieve waardering !!! Liefs van Sandu en Margreet

Luna( Wendy)

Sonja 11-03-2018
Vorig jaar bij jouw Wendy nu Luna gehaald. Een super knotsgekke hond. Goede uitleg gehad over het hoe en wat. In een huiselijke sfeer worden de honden bij jouw en je familie opgevangen. Niks kennel of asiel. Super wat jullie allemaal van hulp doet leven voor de honden doen. Respect

opvang

willem 11-03-2018
Nadat en een hondje gekocht hadden via Wendy, met goede uitleg en hoe te handelen hebben we heel veel plezier aan ons hondje. Nu zelfs opvang gezin geworden voor de hondjes die binnen komen, altijd van Wendy de vraag wat voor loge we kunnen hebben. En altijd pakt het goed uit en doen het met veel plezier. We krijgen zoveel liefde en dankbaarheid terug van onze logé het is niet te beschrijven. We willen Wendy met haar vele vrijwilligers en organisatie nog heel veel succes wensen met het vele en goede werk wat ze doen. Nooit kloppen we tevergeefs aan voor uitleg en vragen. Grote klasse wat jullie allemaal soen voor deze vaak hondjes en poesjes in uitlichtloze posities, maar deze toch een goede kans geven op een warm mandje. Ga zo door, we steunenjullie

Aïko

Patricis 11-03-2018
In januari 2018 onze Roemeen Aïko via Wendy van hulp doet leven geadopteerd. In de weken voor de adoptie veel contact gehad met Wendy over de procedure en het wel en wee over een hondje uit Roemenië altijd kon ik haar bellen met mijn vragen en gaf zij duidelijke uitleg. Ook nog papieren ontvangen met daarop de belangrijke dingen die je vooral in het begin in de gaten moet houden met zo een hondje uit het buitenland b.v. het dubbel aanlijnen, antiontsnappings/veiligheidstuig te gebruiken. Over de risico's bij het loslaten lopen. Het vooral in de gaten te houden dat alles goed afgesloten is. En nog veel meer. Ook is er na de adoptie nog veel contact en kan je haar wederom altijd weer bereiken met je eventuele vragen en krijg je hier zoals gewend weer netjes en duidelijk antwoord op. Ik heb me verdiept in meerdere stichtingen en Hulp doet leven van Wendy kwam bij ons als 1 van de beste en duidelijkste naar voren. Wij hebben dan ook geen moment spijt gehad van onze keuze op Hulp doet leven en ik adviseer dan ook een ieder die een hondje uit het buitenland wilt adopteren om dit via Wendy te doen.

Wendy ga zo door ik en een hoop met mij weten dat je dit met heel veel liefde voor de diertjes doet, en dat je er echt alles voor geeft dat ze goed terecht komen. Wij zijn je nog steeds super dankbaar voor onze duidelijk begeleiding bij het adopteren van onze kanjer Aïko.

Buddy

Wendy de Ronde 11-03-2018
Wij hebben onze Roemeen Buddy 23 september 2017 gehaald hij was toen 4 maanden. Vanaf het moment dat wij zijn foto zagen via Laura in Roemenië heb ik Wendy als contactpersoon gekregen. Wat een leuk en fijn contact hebben wij gehad voordat we Buddy konden halen. Bij het halen persoonlijk kennis gemaakt en goede adviezen meegekregen. Buddy past perfect bij onze andere Roemeen Marley, we genieten heel erg van beide honden. Bij vragen over het angst plassen van Buddy heel fijn geholpen door Hulp doet Leven door goede adviezen te geven. Ik kan alleen maar zeggen Wendy en alle andere die bij Hulp doet Leven ga vooral zo door met waar jullie zo goed in zijn!
Onderdelen 41 - 50 van 66
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Nieuw bericht