Recensies

Hulp doet leven

Janny noppert 12-03-2018
Als gastgezin heb ik al heel veel hondjes mogen ontvangen en zien vertrekken naar hun nieuwe baasjes. Vaak krijg ik nog steeds enthousiaste reacties en dat maakt me blij. Soms gaat een hondje gewoon niet lekker, dan is er veel gebeurt maar elk gezin doet gewoon zijn stinkende best om het hondje toch te laten wennen door het langer in het gezin te latenen er een passend plekje voor te vinden.Voor zover ik weet is dat nog altijd gelukt en dat terwijl er toch al heeeeeeel veel honden door de stichting naar nederland zijn gehaald. WIJ, als gastgezinnen hebben ook vaak contact met elkaar en soms lijkt het wel alsof wendy 24/7 aan het werk is, dat alles om alles in goede banen te leiden, ik ben trots op haar want als er wat is kunnen we een beroep op haar doen.Tuurlijk gaat er soms iets mis en zijn daar dan allemaal ook echt verdrietig om maar ook vaak blij omdat het goed gaat. Honden opvangen is echt iets wat bij me past en ben enorm blij dit voor deze stichting te kunnen doen. Een stichting die niet alleen goed voor dieren is die naar nederland komen maar ook daar proberen we met man en macht de dieren die steeds maar weer in echte nood geraken, te helpen.
Wendy.......ik vind je top......

Top stichting

Dylan van vugt 12-03-2018
Geweldige stichting hoe jullie dit allemaal doen met de hondjes alles wordt geregeld voor ze en hebben al snel een huisje ik ben super blij met mijn hond dankje wel daar voor

hulp doet leven

pia 12-03-2018
Super stichting. Doen goed werk en werken zorgvuldig. Alles is het belang van de dieren! Petje af voor deze mensen!

Hoe wij een geweldige familie erbij kregen

Jaxx 12-03-2018
Ik was op zoek naar een hond. Al maanden lang bij asiels in Nederland was ik aan het kijken. Maar wat ik erg frustrerend vond was dat bijna geen enkele hond bij kinderen onder de 12 jaar geplaatst kon worden. Via marktplaats kwam ik een advertentie tegen van "hulp doet leven" Ik heb met Wendy heel lang aan de telefoon gesproken over mijn situatie en de wens voor een hond. De openheid en eerlijkheid wederzijds deed mij besluiten om te komen kijken naar de honden. 13 mei 2017 ging er een deur boven een dierenwinkel open waar in eerste instantie 6 enthousiaste honden mij en me 2 kinderen kwamen begroeten. Allemaal leuke honden, allemaal jonge honden van ong 4 maanden oud. Maar er was maar 1 die mij en me kids super leuk vond. Begrijp me goed, wij werden uitgekozen en niet andersom. Dus na de overeenkomst en goede afspraken gingen wij naar huis met ons nieuwe gezinslid. Jaxx een reu, 4 maanden oud, gezond, speels, blij en wat later bleek enorm waaks. Geen hond voor achter in een mandje op de fiets, maar slim en stoer om direct al naast de fiets mee te kunnen. Inmiddels zijn we 10 maanden verder. We zijn meer dan gelukkig met het feit dat Jaxx toen ons heeft uitgekozen. Want hij is stoer, cool, enorm speels, zelfstandig, heeft erg veel energie, is beresterk, stapeldol op kinderen van alle leeftijden is lief voor onze katten en bezoekers zijn welkom zolang ze niet bij zijn mand komen. Jaxx is niet de gemakkelijkste hond, maar met duidelijkheid, discipline en regelmaat leren we elkaar begrijpen. En Jaxx heeft bijzondere karakter eigenschappen die ons schep, allert en actief houden. En dat is nou juist wat we zo leuk aan hem vinden. Dus zijn wij Wendy en de stichting hulp doet leven en alle vrijwilligers zo dankbaar dat door hun werk Jaxx op ons pad is gekomen. En als een kers op een taart zijn wij een familie rijker. Jaxx zijn familie. Inmiddels hebben we 2 reünies gehad met zijn moeder en zusjes. En ook deze honden zijn geweldige maatjes voor hun baasjes geworden. Ze zijn gezond en super gezellig om samen wandelingen mee te maken. Ook dit is tot stand gekomen door de stichting hulp doet leven. Dus beste lezer al met al zijn wij dankbaar. Maar bovenal heb ik een enorm respect voor deze organisatie, want honden redden is niet het enige dat ze doen. Ze proberen er alles aan te doen om zoveel mogelijk zwerfhonden in Roemenië te steriliseren. Er zijn teveel zwerfhonden om ze allemaal te kunnen redden. Maar stichting hulp doet leven doet veel om nog meer leed te voorkomen. Ik hoop dat ze nog heeeeeel lang dit fantastische werk blijven doen. Groetjes Sylvia Meijer

Adoptie

Monique en Remco Klapwijk 12-03-2018
Wij hebben 2 honden via Hulp Doet Leven geadopteerd. Onze eerste hond was Button ( nu Bart ) . Een hond met een rugzakje , doodsbang voor mannen . Bij het zien was de klik er bij mij . We hebben veel doorstaan met hem en mijn man is zelfs flink gebeten bij het aanlijnen . Geheel onze fout . Een hond in het nauw kan maar 1 ding en dat is aanvallen . Echter de liefde overwint.Veel gehad ook van de adviezen van de stichting. Ik had veel ervaring met honden maar niet met een zeer getraumatiseerde hond . Gelukkig weten Wensy en Robin veel en geven graag advies . Onze 2de hond komt ook via Hulp Doet Leven . Een hond zonder trauma , Caleb (nu heet hij Cees) een heerlijke dominante kroeldoos . Wat ik zo fijn vind is dat beide honden roedelgedrag kennen en om kunnen gaan met katten . Ons schaap vinden ze nog iets te interessant maar ook dat gaat goed komen . De paarden laten ze met rust. Lopen er tussendoor zonder problemen . Wij zijn heel blij met onze roedel !!

Saartje ( pippa)

Kemme jordaan 11-03-2018
Wij hebben via deze geweldige organisatie onze mooie lieve meid saar mogen ontvangen in ons gezin.. ze is gezond, speels lief en echt een wereldhondje!! Niks anders dan lof over deze kanjers en het werk dat ze doen!!

Gloria nu Bella

Roos Janssen 11-03-2018
Wij hebben 1 oktober 2016 Gloria geadopteerd via Wendy. Wij zijn nog steeds iedere dag blij met dit hele lieve hondje. Ze is zo dankbaar. Van te voren goed gesproken met Wendy over hoe het adoptieproces verliep en het hoe en wat met de eerste kennismaking met onze andere hond. Gloria is de eerste dag bij Robin geweest met nog een aantal hondjes die die dag aan kwamen. Met het ophalen ook nog goede voorlichting gehad. En na de adoptie ook nog contact gehad over hoe de klik was met de andere hond en hoe ze het deed.

Hulp doet leven toppertjes

Therese 11-03-2018
Stuk voor stuk toppertjes! Zo veel vrijwilligers die de hondjes tijdelijk opvangen, op weg naar een beter leven. Wij hebben Nela nu alweer bijna 2 jaar en kunnen ons leven niet meer voorstellen zonder haar.
Dit werk kun je niet doen zonder een enorm hart voor dieren, wendy tnxvoor het opzetten van deze organisatie, tnx alle vrijwilligers! Blijf vooral zo doorgaan zodat nog veel meer doelloos dwalende zieltjes een gelukkiger leven vinden.

X therese, max & hondjes

Katten

Maryline Dupré 11-03-2018
Ik ben via Wendy van hulp doet leven aan 2 mooie katten gekomen. En een vriendin van me ook! We hebben ze bij een andere lieve vrouw mogen ophalen! Ook echt een toppertje!
Ze vertellen alles wat ze weten over hun. En wat als ze iets niet weten dan zeggen ze dat ook. Ze zijn echt heel eerlijk. En alles word netjes geregeld! Gestirileseerd of gecastreerd en in geeint ontwormd en ontvlooid.
Ik vind het een hele goeie en nette organisatie! 1 voor 1 zijn het allemaal Kanjers dat ze dit allemaal doen voor de dieren!!!
Echt Grandioos!!

Re:Katten

Maryline Dupré 11-03-2018
Blue, sheba, en aapie doen het echt top!!!ze zijn zo lief
Onderdelen 31 - 40 van 66
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Nieuw bericht