Recensies

Lieve kleine Eric ( intussen Cas )

Barbara 10-04-2018
Woensdag 4 april zijn ik en mijn kinderen bij Eric op bezoek geweest. Wat een schatje en heerlijk enhousiast!!
We hebben hem nu krap een week maar wat doet hij het goed!
Wendy heeft de match voor ons gemaakt en wat ons betreft een voltreffer!
We zijn dol met hem! en hij met ons :-)

Bedankt Wendy

Victoria

Jessy van Dijk 13-03-2018
Heel erg blij zijn wij met Wendy en haar geweldige stichting Hulp doet leven.
Zelf ben ik een "kattenmens" dacht ik altijd .......maar door Wendy ben ik ook van honden gaan houden. Ruim 2 jaar gelden hebben wij onze Victoria gekregen en wat was ze angstig en afwachtend. Toch! heeft Wendy haar in alle vertrouwen bij ons gebracht met enige " instructies " qua begeleiding en dat had ik ook hard nodig. Elk telefoontje met de zoveelste vraag van mijn kant werd door haar altijd! beantwoordt en ik weet nu hoe druk zij het heeft !!!
Ik durf zelfs te zeggen dat ik van een onzekere " hondenbezitster " ben uitgegroeid tot een enorme " hondenkenner "en dat heb ik 100 procent aan Wendy te danken. Kortom, wij hebben de meest geweldige hond op deze aardbol maar dat zullen wel meer mensen zeggen. :) . Wendy ga vooral zo door met al je super werk en je team om je heen!
HULDE aan stichting: Hulp doet leven!!!!!!!!!!

Tophond uit Roemenie

Rakker 12-03-2018
20 noverber jl. hebben wij Rakker opgehaald bij het gastgezin. Een pup van 4 maanden oud, klein en lief. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en genieten elke dag van deze geweldige hond. Eerder hebben wij een hond uit het asiel (nederlands) geadopteerd. Mochten wij besluiten ooit nog een hond op te nemen in ons gezin dan zeker weer via hulp doet leven. Want je gunt deze roemeentjes een gouden mand.

Ons Roemeentje

H Verlinde 12-03-2018
Mijn vrouw en ik besloten medio oktober 2016, mede op suggesties van onze dochter, een kennismaking met een hondje uit Roemenië aan gegaan.Het bleek om Ayla tegaan die bij Jessica Jansen in de opvang zat. Een middel groot teefje, uiteraard zeer angstig naar ons (vreemden) toe. Wij besloten gelijk dit hondje mee naar sliedrecht te nemen. Jessica heeft Ayla naar de auto gedragen en haar aan haar nieuwe baasje gegeven. Nu na zo’n 1/6 jaar floreert zij bijzonder goed. wel is zij behoorlijk waaks. Haar gezondheid is zonder meer goed te noemen. Gezien wij aan een rivier wonen , moet zij uiteraard regelmatig, haar beschermende injecties krijgen. Mochten mensen twijfelen aan de bedoelingen van de organisatie, Hulp doet leven, Onze ervaringen zijn zeker positief. Jannie en Henk Verlinde

Loena romeentje

Harald en Karin 12-03-2018
Zondag 5 maart 2017 wezen kijken bij Wendy naar pups die net zaterdag uit Roemenië waren gearriveerd.
Naar hartelijke ontvangst naar boven om de pups te bekijken.
Direct verliefd op pup 3 en deze direct maar mee genomen. We noemen haar Loena.
Loena is een echte "tut" oftewel een lieverd.
In het begin behoorlijk angstig voor de onbekende wereld. Maar een knuffelkont van de eerste orde. Loena laten wennen op haar manier aan alle vreemde angstige prikkels. Nu een jaar verder is Loena een zelf verzekerde dame.
Door hulpdoetleven een geweldige gezonde hond gekregen. Niet meer weg te denken uit ons leven.
De betrokkenheid van Wendy en alle medewerkers is enorm. Steeds weer terug te lezen en zien op bv Facebook. Waar tips en trucks worden uit gewisseld. Gewoon een grote familie.
Onze volgende hond gaan we 100% weer halen via hulpdoetleven.

Enorme expert wat deze mensen betekenen voor honden die anders geen kans zouden hebben.

Wendy en alle betrokkene bedankt.

Puckie uit Roemenië

Tineke 12-03-2018
Puckie is nu bijna 2 jaar bij ons en is een heel blij hondje. Ze doet het zo ontzettend goed! Heeft vertrouwen in ons, ook als we even weg zijn vertrouwd ze erop dat we er zo weer zijn! Wij zijn er erg blij mee, dat ze door jullie uit Roemenië gehaald is naar Nederland. 2 Jaar geleden was ik op slag verliefd, omdat ze zo op een oud hondje van mijn ouders lijkt, maar dat was een jongetje en Puckie is een meisje. Ze weet goed wat ze wel en niet wil, goed opgevoed door haar gastgezin en nog steeds doet ze het prima! Af en toe ondeugend, maar dat mag en hoort erbij. Ze geeft ook goed aan als ze naar buiten wil, verder is ze lekker rustig, nogmaals zijn we erg blij met haar!

Onze Romeinse dame

Jeanette Wierda 12-03-2018
Wij zijn heel blij met onze Dorottya. Ze is een vrolijke dame en een knuffelkont met zo af en toe dingen die ze nog eng vind. Toen wij haar een een paar dagen hadden zijn we met haar naar onze dierenarts geweest voor een kennismaking en konktrole. Daar kregen we te horen dat het een gezonde en goed verzorgde pup is. (Vaak zagen ze het anders). Dit bevestigde maar weer het goede werk wat ze verzetten om de hondjes een kans te geven. Die van ons heeft dankzij "Hulp doet leven" een gouden mandje gevonden.

Snow

Johannes lubbering 12-03-2018
Wij hebben gister onze nieuwe hond opgehaald genaamd Snow.
Heb hem dus nog maar een dag en ben nu al helemaal weg van hem

Adoptie Kaatje, 2 jaar

Kaatje 12-03-2018
Ik heb goede ervaringen met deze stichting die een hart heeft voor dieren die voornamelijk uit Roemenie komen. We hadden al Gijs 4 jaar geleden via een andere stichting en nu sinds mei 2017 Kaatje.
Vanaf het eerste moment had ik fijn persoonlijk contact en alle papieren en paspoort met de goede gezondheid van Kaatje maakte dat ik het erg goed geregeld vond. Ik heb geen seconde getwijfeld over de manier van werken en kan iedereen aanraden bij deze stichting een hond of kat te adopteren.
Via de Facebook groep kan je volgen dat iedereen van de stichting en de opvanggezinnen er hard aan werken dat alles goed gaat.
Veel blije hondenbazen en iedereen helpt elkaar bij vragen over opvoeding of simpel het delen van foto's.
Dat een hond vanuit een land als Roemenie vaak met een rugzakje komt is absoluut waar maar dan heb je een echte hond waar je hard mee aan de slag moet en zeker de eerste periode niet los mee moet laten lopen.
Met veel geduld en liefde heb je een ontzettend lieve en fijne hond die met oefening goed mee komt met de honden die in een huiselijke omgeving zijn opgegroeid.
Deze informatie komt goed over als je een hond wilt adopteren, je weet goed waar je aan begint.
Het is absoluut de moeite waard.

Ava

Marijke 12-03-2018
Wij hebben Ava half november opgehaald, direct vanaf transport uit Roemenië. In Nederland al maanden gezocht en niets passend kunnen vinden. Een hele timide hond van 8 maanden met rugzak. Meerdere keren kontakt gehad met de stichting, gaven stimulerende adviezen en hoopten dat wij nog wat langer geduld konden opbrengen. Wij hadden geen ervaring met probleemhondjes, maar we deden het goed en geduld hebben we. Inmiddels is Ava 1 jaar. Super lief veel minder bang, stoer, speels, knuffelig, vindt bijna iedereen leuk behalve een lopende partner
Onderdelen 21 - 30 van 66
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht