Recensies

Binkie

Patrick Van Dongen-Stienen 05-01-2019
Wat een geweldig mooi werk doet deze stichting. We hebben vorige week zaterdag Binkie ( voorheen Dixby )opgehaald in een liefdevol gastgezin in Soest. Binkie is een hondje met een handicap en mist 1 voorpootje, maar loopt als de beste. Hij is zo lief en aanhankelijk en met onze mopshond en chihuahua gaat het ook goed samen en ook met de 3 katten. We hebben besloten, mochten we strakjes weer toe zijn aan een nieuwe hond ,dat we dan zeker weer een arm stakkertje zullen adopteren bij deze stichting. Maar we hopen natuurlijk nog heel erg lang te kunnen genieten van onze hondjes en katten. Groetjes Patrick en Peter van Dongen.

Geweldige stichting!

Barbara 07-12-2018
Wij hebben in april van dit jaar Cipi geadopteerd. Het is een herdermix en Wendy omschreef hem als een lieve knuffelbeer. Vanaf dag 1 hebben we hem in ons hart gesloten, wat een super lieve hond, we zijn zo blij met hem! Petje af voor het fantastische werk dat de stichting doet. Ik heb veel bewondering voor mensen zoals Wendy, de wereld en de honden in Roemenië zouden heel wat slechter af zijn zonder mensen als zij! Ga zo door!

Nova uit Roemenië

Jesse en Kevin Koeman 05-11-2018
Afgelopen Woensdag hebben wij Nova ( voorheen Nora ) , wat een schat en wat doet ze het goed. Als eerst een dikke duim naar de stichting, contact gaat goed en de afhandeling en de info is super. Ook het gastgezin waar Nova zat was super, wat een lieve vrouw ( Janny ) en wat doet ze het goed met al die honden en katten, chapeau!!

Nova is sinds afgelopen donderdag eigenlijk al zo goed als zindelijk! is sociaal , lief en is enorm ondernemend. Vind eigenlijk alles nog spannend, maar wil wel alles ontdekken! wij zijn enorm trots op haar en doet het uitstekend ook met de katten.

Dankjulliewel :)

Elmo

Famke 28-10-2018
Heb vandaag Elmo, een roemeense kitten, opgehaald bij Jannie. Ben super tevreden met het hele proces. Alle dieren bij haar zagen er top en verzorgd uit. Ze heeft goede tips gegeven over het vervoeren van mijn nieuwe vriendje en mij nog een extra ontwormings pakketje meegegeven, echt super. Elmo is nu al op zijn plekkie, daar ben ik ook heel blij mee.

John

Smithd745 12-08-2018
I really like your writing style, good information, thankyou for posting D. gbfckcedkddcfeee

Corbu

Bianca en Tim 14-05-2018
Wij gaan zaterdag kennis maken met Corbu ....na het zien van de foto's op slag verliefd op dit mannetje.Wij hopen dat alles klikt en dat hij zaterdag naar zijn eigen vaste huisje mag bij 5 maine coon's .Nu gaan we alles aanschaffen voor de lieverd ...alles nieuw want dat heeft hij verdiend...zijn eigen spulletjes .
Dikke knuf voor hem .

Bella

miranda 25-04-2018
Robin is zondag 22 april 2018 bij ons langs gekomen om te kijken of Bella met onze Basje klikte
dat ging zo super goed dat ze bij ons is gebleven
we zijn drie dagen verder en ben super trots op Bella en wij als gezin iedereen is happy met Bella
ze is super lief hondje en een pluim voor de stichting en voor Robin het gastgezin
het zeker het waard om eens om daar eens rond te kijken bij de stichting
voor een leuk hondje

geef een kansarme hondje een kans en help de stichting

Lieve kleine Eric ( intussen Cas )

Barbara 10-04-2018
Woensdag 4 april zijn ik en mijn kinderen bij Eric op bezoek geweest. Wat een schatje en heerlijk enhousiast!!
We hebben hem nu krap een week maar wat doet hij het goed!
Wendy heeft de match voor ons gemaakt en wat ons betreft een voltreffer!
We zijn dol met hem! en hij met ons :-)

Bedankt Wendy

Victoria

Jessy van Dijk 13-03-2018
Heel erg blij zijn wij met Wendy en haar geweldige stichting Hulp doet leven.
Zelf ben ik een "kattenmens" dacht ik altijd .......maar door Wendy ben ik ook van honden gaan houden. Ruim 2 jaar gelden hebben wij onze Victoria gekregen en wat was ze angstig en afwachtend. Toch! heeft Wendy haar in alle vertrouwen bij ons gebracht met enige " instructies " qua begeleiding en dat had ik ook hard nodig. Elk telefoontje met de zoveelste vraag van mijn kant werd door haar altijd! beantwoordt en ik weet nu hoe druk zij het heeft !!!
Ik durf zelfs te zeggen dat ik van een onzekere " hondenbezitster " ben uitgegroeid tot een enorme " hondenkenner "en dat heb ik 100 procent aan Wendy te danken. Kortom, wij hebben de meest geweldige hond op deze aardbol maar dat zullen wel meer mensen zeggen. :) . Wendy ga vooral zo door met al je super werk en je team om je heen!
HULDE aan stichting: Hulp doet leven!!!!!!!!!!

Tophond uit Roemenie

Rakker 12-03-2018
20 noverber jl. hebben wij Rakker opgehaald bij het gastgezin. Een pup van 4 maanden oud, klein en lief. Inmiddels zijn we 4 maanden verder en genieten elke dag van deze geweldige hond. Eerder hebben wij een hond uit het asiel (nederlands) geadopteerd. Mochten wij besluiten ooit nog een hond op te nemen in ons gezin dan zeker weer via hulp doet leven. Want je gunt deze roemeentjes een gouden mand.
Onderdelen 11 - 20 van 63
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht