Recensies

Goud

Jochem 10-01-2022
Vriend voor het leven geadopteerd bij jullie, goudeerlijk en zeer slim! Nu een jaar oud en vooralsnog gezond.
Voor andere negatieve reacties kan ik alleen zeggen; je neemt altijd een stukje risico voor je bij het adopteren of 'redden' van een huisdier.. Zeer dankbaar.

Een jaar later.

Niels 04-09-2021
Precies een jaar geleden onze Joy opgehaald. Zoals de naam haar gegeven is in Roemenië, zo is ze ook. Wat een heerlijk hondje is ze. Begin wat schuchter naar mensen, maar inmiddels een allemansvriend. Heerlijk ravotten met de andere hond die we reeds hadden. Kortom erg blij dat we Joy in huis hebben mogen halen en trots op haar hoe ze het doet. Op naar nog veel mooie jaren met haar.

Hond

Renée 15-08-2021
Beste Wendy,

Vorige week kwam een hond via jullie in ons gezin.
Je hebt niets teveel gezegd! Wat een geweldige hond. Lief en gezond, ze heeft veel meegemaakt, maar dat is bij alle asiel dieren zo.
Dank voor je bemiddeling.

Groetjes,
Renée en gezin plus poezen

Izzy

Fleur 02-03-2021
Half november 2020 heb ik Izzy opgehaald in Langenboom. Een enthousiaste pup van vier maanden oud zonder staartje. Het is een ontzettend lief beestje en ik ben gek op haar!
Een pup moet je nu eenmaal opvoeden en dat kan best pittig zijn - helemaal nu de cursussen niet mogen doorgaan. Dat staat echter los van het feit dat ze uit Roemenië komt waar ze een totaal ander bestaan had geleid. Ook dit is een lot uit de loterij! Wendy heeft me netjes uitgelegd wat haar pad is geweest en gaf ons alle benodigde informatie. Plus een tas met spulletjes om de eerste dagen door te komen.

Consequent zijn en een veilig thuis bieden heeft deze speelse lieverd goed gedaan. Happy met Izzy! Dankjewel, Wendy.

Adoptie Pip

Bianca Weitering 27-02-2021
Goeie overdracht, leuke mensen met een hart voor dieren. Pip doet het super goed en wij zullen in de toekomst zeker nog wel eens overwegen een hond bij hun te adopteren.

adoptie

Anja Dekkers 27-02-2021
Ruim 2 jaar geleden een hondje via jullie geadopteerd. Beste keuze ooit. Bezichtiging in gastgezin waar we goed kennis konden maken. Wij zijn nog steeds zeer tevreden.

Poes Sandy

Henkvanmoerkerk 26-11-2020
0p 21-11 2020 heeft Sandy bij ons een goude
mantje gekregen. Het gaat heel goed met Sandy (eet en drinkt goed) heeft heel snel de bak gevonden. Op naam zetten( chip) was zo geregeld nogmaals heel goed werk wat jullie doen.. SUCCES.

Adoptie Bruno

Fam. van der Welle 16-11-2020
Wij hebben Bruno maandag 9 november opgehaald in Langenboom. Hij was de donderdag daarvoor uit Roemenië aangekomen. Wat een lot uit de loterij dit is,
is niet te beschrijven. Alles vindt hij goed, loopt de hele dag achter ons aan en is zo leuk naar andere mensen en dieren. Nam ook alle "bevelen" zoals zit en blijf meteen over. Wij zijn er erg blij mee.

Fyfa

Trudi van Dorssen 26-10-2020
Op 30 september hebben we ons teefje opgehaald, 5 maanden uit.
Ze wende heel snel in huis, deed haar behoefte in de tuin. Buiten was van alles spannend vooral honden. Mensen waren meteen allemaal leuk.
Na veel fijne ontmoetingen, is ze nu helemaal dol op honden.
We zijn erg blij met haar en de bemiddeling van Hulp doet Leven!

Ons meisje Lola

Lilian van Lierop 02-04-2020
Vandaag een week geleden hebben we Lola opgehaald. Wat een verschil nu met een week geleden ! Lola doet het echt geweldig. Ze was bang van bijna alles,, vooral van mannen en kinderen, maar nu....... heerlijk vrolijk spelen, lekker puppy streken uithalen. Heel enthousiast al naar ons als baasjes en onze dochter Benthe is haar speelkameraadje. Echt fantastisch hoe ze open bloeit als een heerlijke puber van bijna 6 maanden. We genieten van ons lieve meisje. Bedankt ook aan Robin, voor het fantastisch opvangen en de tips die ze ons heeft gegeven. Fijne stichting met echt een hart voor dieren !!
Onderdelen 1 - 10 van 66
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Nieuw bericht