Ik ben Wendy Kas oprichtster van HulpDoetLeven en wij hebben een gezellig en vol huishouden met 5 honden en 5 katten.

Ik ben zelf begonnen met het opvangen van honden uit Roemenië en Nederland en dit is uiteindelijk uitgegroeid tot HulpDoetLeven waar ik me met hart en ziel voor in zet.
 
Ik ben afgestudeerd para-veterinair en heb een bachelor dier en gezondheidszorg behaald aan de HAS in Dronten.

De informatieve communicatie loopt over het algemeen via mij en voor gezondheids of gedragsproblemen kunt u ook bij mij terecht.

 

 

 

Ik ben Robin Smout,  woonachtig te Oosterhout samen met mijn vriend en 4 honden . Sinds februari 2016 gestart als gastgezin bij Hulp Doet Leven, dit is uitgegroeid tot een goede band en een leuke samenwerking.

Ook hebben wij een volwassen hond geadopteerd via HulpDoetLeven die eerst bij ons in het gastgezin zat.

Ik heb een hondenuitlaatservice, dag en vakantie opvang aan huis, perfect te combineren met de opvang hondjes van HulpDoetLeven.
Door mijn stabiele roedel worden de opvang honden goed begeleid in hun eerste periode hier in Nederland.

Sinds 2010 ben ik in bezit van een MBO diploma Paardenhouderij/paardensport. Sinds mei 2017 heb ik mijn diploma Vakbekwaam Houders van honden en katten in mijn zak.
In november 2017 en september 2018 ben ik zelf naar Roemenië gereisd om donaties weg te brengen naar de shelters waar wij mee samen werken en waar de hondjes vandaan komen, die de donaties hard nodig hebben. Ik heb gezien hoe hard de mensen werken daar , met een groot hart voor dieren. En natuurlijk hebben we met mijn bus ook honden mee terug genomen naar Nederland. 

Ook deze gastgezinnen vangen met alle liefde honden op vanuit HulpDoetLeven:

 

Elburg
Greta en Willem van der Maaten